Když jsme se s manželem ocitli v tíživé finanční situaci, museli jsme opustit náš pražský byt....
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Manželovi rodiče nám poskytli zázemí. Za jejich pomoc však... /
Vaše názory
Manželovi rodiče nám poskytli zázemí. Za jejich pomoc však platíme až příliš velkou daň, píše Vendula
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Váhy rády dopřejí druhým, Kozoroh si umí peníze užít. Jakou finanční gramotnost má vaše znamení zvěrokruhu
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Moc Vám to nezávidím. Protože jsem tohle (samozřejmě v trochu jiné podobě) viděl ve svém příbuzenstvu, tak první co jsem po maturitě udělal bylo, že jsem si našel práci na druhém konci republiky (z Brna do Litvínova). Svoje rodiče jsem miloval až do jejich odchodu na druhou stranu, ale chtěl jsem žít po svém. A dodnes toho nelituju, žil jsem spokojený život se všemi klady a zápory, které život přináší. Mám dvě dospělé děti, které mi dělají radost. A jsem rád, že žijí samostatně a ani bych je ve "společné domácnosti" za žádnou cenu nechtěl. Jediné řešení Vaší situace je najít si bydlení, samozřejmě bez jakékoliv publicity a jednoho krásného dne zvednout kufry. Jo, je mi šedesát osm :-) :-) :-)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.