Když jsem se seznámila se svým partnerem, byla jsem ráda, že je někdo na stejné vlně jako já. Oba už...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Partner neustále tvrdí, jak mě miluje. Nikdy ale přitom... /
Vaše názory
Partner neustále tvrdí, jak mě miluje. Nikdy ale přitom nezaplatil ani hotel, ani večeři, píše Ilona
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Váhy rády dopřejí druhým, Kozoroh si umí peníze užít. Jakou finanční gramotnost má vaše znamení zvěrokruhu
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.