Za pár měsíců mě čeká porod našeho prvního dítěte. Těhotenství jsem měla už od začátku...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Manžel mě nechce vidět rodit! Je to pokrytec, píše... /
Vaše názory
Manžel mě nechce vidět rodit! Je to pokrytec, píše Týna
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Váhy rády dopřejí druhým, Kozoroh si umí peníze užít. Jakou finanční gramotnost má vaše znamení zvěrokruhu
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
A co to vyřešit tak, že manžel s Vámi bude první dobu porodní, tedy po dobu, co budete mít bolesti, bude Vás držet za ruku, utírat Vám pot, masírovat záda a já nevím co ještě (ono to pár hodin potrvá) a na vlastní porod prostě půjde na chodbu a vrátí se až bude miminko na světě ? Je to sice sobecké, že u toho s Vámi nechce být, ALE těžko ho přinutíte, když to vnímá tak jak to vnímá. Třeba by tahle alternativa mohla být schůdná pro oba
A co to vyřešit tak, že manžel s Vámi bude první dobu porodní, tedy po dobu, co budete mít bolesti, bude Vás držet za ruku, utírat Vám pot, masírovat záda a já nevím co ještě (ono to pár hodin potrvá) a na vlastní porod prostě půjde na chodbu a vrátí se až bude miminko na světě ? Je to sice sobecké, že u toho s Vámi nechce být, ALE těžko ho přinutíte, když to vnímá tak jak to vnímá. Třeba by tahle alternativa mohla být schůdná pro oba
Ve skutečnosti se bojí, protože neví, co ho tam čeká a do čeho jde. Takže projít porodní plán i s doktorem (porodní asistentkou), ale z pohledu chlapa, kde bude stát, co vlastně (ne)uvidí a proč tam má být.. I ženy se obávají porodu, ale ty nemají na výběr.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.