Když se zmíní třešně, mnohým se vybaví teplé slunečné dny a šťavnaté...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Rady a postřehy do kuchyně /
Třešně v kuchyni: Od sladkých dezertů po pikantní omáčky a... /
Vaše názory
Třešně v kuchyni: Od sladkých dezertů po pikantní omáčky a osvěžující nápoje
Další z magazínu
-
Pad Kra Pao: Thajská specialita, která si vás získá svou specifickou chutí i jednoduchou přípravou
Máte chuť na něco exotického, ale vůbec nestojíte o dlouhé hodiny u sporáku? Pak pro vás máme...
-
Svěží polévky po vánočních hostinách: Jsou skvělým zdrojem tekutin, zeleniny i bílkovin
Vánoční svátky a s němi spojené přejídání nám skončily. Je čas se pomalu navracet do...
-
S čočkou do nového roku: Podle starých tradic se vás budou držet peníze a poděkuje vám i vlastní tělo
Skoro každý Čech prvního ledna obědvá nějaký pokrm z čočky. Věří totiž, že čočka mu zajistí plnou...
-
Silvestrovský přípitek: Jaký čas na vychlazení a jak otevřít láhev bez exploze, radí sommelierka
Většina z nás si neumí představit silvestrovskou oslavu bez bublinek, jen málokdo ale ví, jak se sekt nebo...
Nejčtenější články
- Bude (bylo) mi padesát, no a co! S odborníky o zdravé dlouhověkosti
- A od Nového roku hubnu! Co o vás říká znamení zvěrokruhu, když jde o pevnou vůli a hubnutí
- Masopustní období začíná na Tři krále. Historie a zvyky, které tento svátek symbolizují
- Svátek Tří králů: Legenda a tradice, které se se svátkem pojí
- Astrologické znamení Kozoroha: Hledá řešení a bojuje proti strachu
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Třešně miluji. Překvapilo mě, co vše se dá udělat dobrého třešní. U nás je klasika třešňová bublanina, naštěstí jsou děti vetší a už umí třešně v puse vypeckovat. Děti bublaninu mají rádi, když položím koláč na stůl https://www.expedo.cz/kuchyne/jidelni-stoly/, tak tam dlouho nevydrží :-)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.