Vždy jsem byla zvyklá na to, že v naší rodině peníze nikdy moc nescházely. Moji rodiče vlastní...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Stydím se za naše bydlení. Návštěvy rodiny raději odmítám a... /
Vaše názory
Stydím se za naše bydlení. Návštěvy rodiny raději odmítám a vždy se na něco vymluvím, trápí se Tereza
Další z magazínu
-
Tchyně mě ve společnosti zesměšňuje, protože jsem přibrala a manžel se mě nezastane, píše Míša
S tchyní máme senzační vztah a vždycky jsme si dobře rozuměly. Je to hodně aktivní a vitální...
-
Se změnou práce přišla nejen manželova rezignace na společenský život, ale také ignorace potřeb rodiny, píše Jana
Dlouho se zdálo, že s manželem máme společný náhled na život. Přáli jsme si děti, dům, určité...
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
Nejčtenější články
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
- Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
- Znamení horoskopu a intimita: Proč je Štír považován za nejintimnější znamení a Ryby za obětavé milence
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Darovanému koni na zuby nehledět. Návštěva, které záleží víc na vzhledu bytu než na hostiteli, by pro mě ta pravá nebyla. Ale každý to má zřejmě jinak.
Tak to pardon, ale jste nevděčná.. mnoho mladých rodin nemá možnost bydlet ani takto.. bydlí třeba u rodičů. I starý byt může mít své kouzlo, každému se nelíbí novostavba se sterilním minimalistickým zařízením.. začala bych právě tou výmalbou, stejně je nejhezčí bílá, ale to je o vkusu a novými podlahami. Potom bych právě moderní kousky kombinovala s těmi starými.. retro je teď v kurzu.. samozřejmě to chce trochu citu a uměleckého ducha. Nové kousky kupovat spíš nadčasové, aby zapadly. Tím retrem samozřejmě myslím spíš 60. léta to je jasné, osmdesátky jsou trochu mimo. Zapojit trochu svojí fantazii a ruce, sami si nějaký nábytek přetřít, udělat na něm třeba patinu, nebo naopak svěží look zajímavou kontrastní barvou, hodně udělají maličkosti v podobě dekorací, polštářů, obrazů, plakátů a tak podobně.. tak se do toho pusťte a nefňukejete!
Já bydlela dřív v paneláku, rovné zdi, nový nábytek, nádhera. Po rozvodu jsme se přestěhovali se synem k příteli do jeho starého domu. Já byla ráda, že jsem našla člověka, kterého si můžu vážit a tak jsem překousla "strašný bydlení". Společnými silami jsme domek začali opravovat, nové podlahy, okna, vikýř, koupelna, nový plynový kotel. Celé ty roky jsem držela pusu a nic neřekla. Až mě oslovil můj nyní už manžel. Víš já se za ten dům stydím, není to novostavba a já už s tím moc neudělám. Také už padlo, že si nemůžeme nikoho pozvat, protože to tu není repre. A tak manžel nebo i já chodíme k přátelům. Vždy jsem obdivovala krásné bydlení, ale život vám napíše úplně jiný scénář. Druhý můj poznatek je, že nemůžu mít v životě vše.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.