Zvýšená hladina cholesterolu v krvi je dnes už synonymem nezdravého životního stylu. Způsobuje celou řadu...
Zpět na článekZvýšený cholesterol aneb Když jídlo léčí
Další z magazínu
-
Čeští vědci popsali mutaci genu, která způsobuje Alzheimera. Je to první krok k tomu, aby mohl vzniknout lék
Celosvětově postihuje Alzheimerova choroba téměř třetinu populace ve věku 85 let a více / foto Freepik Čeští...
-
Zatočte s viry: Několik dobrých rad, jak se na podzim a v zimě bránit nemocem
S podzimními plískanicemi každoročně přichází sezóna viróz a našimi častými...
-
Vláknina ochrání před zažívacími potížemi. Její příjem bychom neměli zanedbávat, říká nutriční specialistka
Denně bychom měli přijmout 25-30 g vlákniny. Přestože jde o živinu, která organismu neposkytuje téměř žádnou...
-
Máte dlouhodobě potíže s dechem? Jak poznat astma
Astma je jedno z nejrozšířenějších onemocnění, u nás trápí více než půl milionu...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dlouhou dobu se už snažím dodržovat vše co mi doktorka řekne. Pořád se však potýkám s problémem vysokého cholesterolu. Jak s ním zatočit?
Jasně ono to tak je, ale ono to chce taky trpělivost na to, aby na to tělo dokázalo trochu reagovat. Já jsem také dodržovala vše a nebylo to tak jak bych si představovala. Proto jsem také začala brát doplněk stravy, který obsahuje vitální houbu Shiitake a červenou fermentovanou rýži. Díky tomu se mi cholesterol dostal do normálu a já jsem spokojená.
Za jak dlouhou dobu se vám dostal do normálu? Nebo za jakou dobu bylo vidět alespoň nějaké zlepšení?
Už hned na dalším odběru cca po 2 měsících to bylo lepší a pak se mi to dostalo do normálu. Můžete vyzkoušet od výrobce mycomedica doplněk stravy mycocholest. Pokud mám mluvit za sebe, tak jsem strašně ráda, že se mi to podařilo řešit přírodní cestou a že už je to v pořádku.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.