Zvýšená hladina cholesterolu v krvi je dnes už synonymem nezdravého životního stylu. Způsobuje celou řadu...
Zpět na článekZvýšený cholesterol aneb Když jídlo léčí
Další z magazínu
-
Jarní prázdniny na horách: Chirurgické ambulance nemocnice v Jeseníku radí, jak se vyhnout úrazům
Denně ošetří v Nemocnici v Jeseníku patnáct až třicet zraněných lyžařů. Právě lyžaři tvoří...
-
Počet lidí žijících s diagnózou rakoviny nadále roste
Rakovina zůstává jednou z nejzávažnějších zdravotních hrozeb celosvětově i v Česku. Podle...
-
Zdravotní omezení a hubnutí: Zdravě a efektivně lze hubnout i při diabetu, v těhotenství, po porodu či při menopauze
Pro mnoho lidí to znamená nutnost změnit hluboce zakořeněné návyky, což bývá často velmi...
-
Trápí vás záškuby při usínání? S hypnagogickým záškubem má zkušenost skoro každý z nás
Každý z nás se už setkal s momentem, kdy už téměř usínáte a najednou sebou vaše tělo...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dlouhou dobu se už snažím dodržovat vše co mi doktorka řekne. Pořád se však potýkám s problémem vysokého cholesterolu. Jak s ním zatočit?
Jasně ono to tak je, ale ono to chce taky trpělivost na to, aby na to tělo dokázalo trochu reagovat. Já jsem také dodržovala vše a nebylo to tak jak bych si představovala. Proto jsem také začala brát doplněk stravy, který obsahuje vitální houbu Shiitake a červenou fermentovanou rýži. Díky tomu se mi cholesterol dostal do normálu a já jsem spokojená.
Za jak dlouhou dobu se vám dostal do normálu? Nebo za jakou dobu bylo vidět alespoň nějaké zlepšení?
Už hned na dalším odběru cca po 2 měsících to bylo lepší a pak se mi to dostalo do normálu. Můžete vyzkoušet od výrobce mycomedica doplněk stravy mycocholest. Pokud mám mluvit za sebe, tak jsem strašně ráda, že se mi to podařilo řešit přírodní cestou a že už je to v pořádku.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.