Tento měsíc rozhodne. Pandemie dosáhla v Česku dalšího vrcholu a téměř zastavila život. Děti opět...
Zpět na článekImunitu dětí byste měli podporovat i doma
Další z magazínu
-
Odhodila jsem brýle a je mi fajn, Magda (57 let)
Až budete číst můj příběh, asi si řeknete, že na nošení brýlí není nic hrozného. Ale on...
-
Je BARF opravdu pro každého? Co byste měli vědět o způsobu stravování vašich domácích mazlíčků
Snad všichni majitelé psů i koček se již někdy setkali s označením BARF, jako možnou variantou, jak krmit své...
-
Šperky jako způsob vyjádření osobnosti: Jak najít ten pravý kousek
Šperky jsou víc než jen módním doplňkem. Pro mnoho žen představují způsob, jak vyjádřit svou...
-
Klíšťová encefalitida vám může vzít měsíce i roky života Do zaměstnání dlouho nepůjdete
Klíšťová encefalitida je zánětlivé virové onemocnění mozku. Hned po lymské...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Uzavřenější a introvertní typy podle horoskopu. Patříte mezi ně i vaše znamení?
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Mě spíš zajímají zkušenosti rodičů, jak dětem zvyšujete imunitu? Máte něco vyzkoušené, co doopravdy funguje pro jejich lepší obranyschopnost?
Víte co já mám vyzkoušené a nedám na to dopustit? Kupuji pro své děti dračí sirup, která dokáže u dětí velmi dobře podporovat zdravou imunitu a obranyschopnost. Od toho co jim ho dávám pravidelně už je nemám tolik nemocné jako před tím.
Dračí sirup? Nikdy jsem neslyšela o tom, že by existoval dračí sirup. Kde ho kupujete?
Já jsem ho před tím taky neznala, ale jak jsem se začala bavit s ostatníma maminkama, tak se dozvíte spoustu užitečných věcí. Podívejte se na stránky mycomedica.cz, kde dračí sirup najdete.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.