Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny... /
Vaše názory
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Prvorodičkou ve čtyřiceti letech? Šance na přirozené otěhotnění je nízká, říká lékařka
Žádný vhodný partner do života? Nutnost finančně se zabezpečit? Také třeba touha cestovat, vzdělávat se,...
-
Páter Ferda: Desatero rad pro zdraví od uznávaného českého léčitele
Dnešním tématem budou stále platné a neocenitelné rady muže, který dokázal určit...
-
Studené ruce: Viníkem může být stres nebo dieta, ale i projev vážnějšího onemocnění
Promrzlé nohy a ruce k zimním měsícům neodmyslitelně patří a mnohdy stačí vzít si teplé...
-
Nepodceňujte otoky a bolesti nohou, může to být příznak nemoci
Otoky nohou, bolesti a křeče se nejvýrazněji projevují v létě, ale to neznamená, že by šlo o...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.