Ivana se ptá: Ahojky, chtěla bych Vás poprosit o radu. Chodím s přítelem 3,5 roku. Jednou jsme se rozešli, kvůli jeho nevěře, odpustila...
Zpět na článekOdpustila jsem nevěru. Udělala jsem dobře?
Další z magazínu
-
Manželka chce druhé dítě. Já se na něj ale necítím
František se ptá: Je mi 30. Manželce 25. Máme tříletého kluka. Manželka, místo aby šla...
-
Může existovat přátelství mezi mužem a ženou?
Hedvika se ptá: Ahoj, ráda bych se zeptala zda může být přátelství mezi mužem a ženou? Přišla jsem na to, že se manžel vídá s jinou...
-
Jak se mám oblékat?
Martina se ptá: Asi Vám z té otázky naskočí vyrážka (vím, jak muži rádi slyší o tom, že je žena tlustá). Jsem dejme tomu plnoštíhlá, ale...
-
Manžela mám stále ráda, přítele však miluji
Lenka se ptá: Zdravím všechny:-).Prožila jsem podle mě krásné manželství - 18 let, dokud jako blesk z čistého nebe - nepraskla manželova...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Váhy rády dopřejí druhým, Kozoroh si umí peníze užít. Jakou finanční gramotnost má vaše znamení zvěrokruhu
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Spíš mě zarazilo to jeho současné lhaní. To je možná horší, než jednorázový úlet.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.