K dyž se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. Jak je to v současnosti...
Zpět na článek10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
Další z magazínu
-
Testování výrobků z Temu odhalilo závažná bezpečnostní rizika
Nízké ceny ale i široká nabídka na čínském tržišti Temu stále přitahují...
-
Jak rozpoznat anonymní e-shopy a proč se jim vyvarovat
Pryč jsou časy, kdy bylo možné nedůvěryhodné e-shopy snadno odhalit podle gramatických chyb nebo podezřelé...
-
Povodně 2024: Občané i obce mohou Český červený kříž stále žádat o příspěvky
Podle informací Českého červeného kříže je stále možné žádat o příspěvky v rámci...
-
Češi začínají preferovat kvalitnější pečivo. Roste obliba rodinných pekáren, říká ředitel Svazu pekařů
Ať už jde o klasický křupavý chléb, rohlíky, housky nebo různé druhy sladkého i slaného...
Nejčtenější články
- Rak překvapí kurážnou reakcí, Beran je nezlomný. Jak je na tom s psychickou odolností vaše znamení
- Stravovací návyky a znamení zvěrokruhu: Co v jídle upřednostní Panny a jak je to s talířem Býků
- Masopustní období začíná na Tři krále. Historie a zvyky, které tento svátek symbolizují
- Blížící se Hromnice ukončí vánoční období. V tento den byste neměli pomlouvat, klít, tancovat, ani žertovat
- Zrozenci ve Vodnáři mají chápavou povahu, ale ve vztahu jsou zdrženliví. Co o nich ještě znamení prozrazuje
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Je to docela věda, že? A lituju ty státy, kde nemají tolik druhů mouky, u nás se peče jedna radost. Co si člověk vzpomene. Teď mi zrovna kyne těsto na domácí chleba, kváskový, pomíchala jsem různé druhy mouky, i špaldovou. Jak si jednou zvykne na domácí chuť pečiva, pak se těžko vrací k supermarketovému.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.