Jaké strasti a slasti může dopřát nákup spodního prádlo online a jaké v kamenné prodejně. Kde nakupovat spodní prádlo? Kladete si...
Zpět na článekSpodní prádlo – nákup online vs kamenná prodejna
Další z magazínu
-
Jak v zimě nosit černý rolák a s čím ho kombinovat
Černý rolák se řadí mezi nejzákladnější fashion kousek dámského šatníku....
-
Jaké podzimní bundy a kabáty nesmí chybět v šatníku žen po padesátce
Podzimní bundy a kabáty by měly být nejen stylové, ale také praktické a pohodlné....
-
Trendy podzimní kalhoty pro ženy 50+: Jaké vám budou opravdu slušet?
Váháte, jaké kalhoty obléknout během letošního podzimu? Pro ženy nad 50 let je důležité...
-
Baggy džíny jsou stále in: Jak je nosit během podzimu
Baggy džíny se v posledních sezonách staly jedním z nejoblíbenějších módních...
Nejčtenější články
- Podzimní dekorace s dýněmi. Vše, co k výrobě potřebujete, najdete v přírodě
- Dekorace z borových šišek a světelného LED řetězu zaženou mlhy a tmu
- Pletení a háčkování: Horká čokoláda s marshmallow rychle nevychladne díky vašemu originálnímu termohrnku
- Dušičková výzdoba. Vyrobte si křížek na hrob ze suché vazby z travin
- Jednoduché tvoření z podzimního listí, které bude děti bavit: Roztomilý ježek, strom i jemná víla
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
zdravim :) nakupujete prosím někdo spodní prádlo přes net?
ano, ano..ja nakupuji, copak by tě zajímalo?
a mohla by jsi mi prosím něco doporučit? chci něco kvalitního za dobrou cenu a hlavně pohodlného..a aby nebyl problém s doručením (minule jsem čekala asi měsíc)
já jsem byla moc spokojená s www.andrie.cz nakupovala jsem tam už několikrát a vždy vše bez problému
tak tam bych si asi vybrala :) akorát se bojim, že mi ty věci nebudou uplně sedet (vždycky je lepší si to vyzkoušet), nevíš jestli se to tam dá vrátit popřípadě třeba vyměnit velikost?
jednou jse měnila, protože jsem se uklikla a objednala místo L XL a vrácení v pohodě, takže tohodle bych se vubec nebála. navíc mají aji nejaké kamenné prodejny...
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.