Jak posilovat imunitu - volně prodejné léky, potravinové doplňky a léky vázané na recept Přípravků s imunostimulačními účinky je...
Zpět na článekJak posilovat imunitu?
Další z magazínu
-
Jak si užít pohodový podzim a předejít tak podzimním splínům
Dny se zkracují, sluníčka ubývá a přibývá dnů se sychravým počasím a temnými...
-
Dejte vale chaosu aneb Relaxace má nepochybně pozitivní vliv na naše psychické zdraví
Váš diář je plný termínů schůzek a úkolů, ale ať bychom hledali sebevíc, nenašli bychom...
-
Pravidlo 80/20: I po čtyřicítce si můžete udržet skvělou postavu
Čtyřicítka znamená pro nás ženy magické číslo. Mnohé z nás se ho obávají,...
-
Blížící se změna na zimní čas a tma. Psychologové radí, jak podzimní nápor zvládnout
Přemýšleli jste někdy nad tím, proč jste v zimě tak unavení a do ničeho se vám nechce? Možná jste si...
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Já ji posiluju hlavně tím, že se snažím zdravě jíst, hodně ovoce, zeleniny, dostatek pohybu, nedávno jsem se dozvěděla, že na imunitu je dobrá taky hlíva ústřičná, takže se ji snažím tepelně zpracovávat, nejradši máme rizoto, a bereme ji i v sušené, drcené formě, paní v lékárně mi nabídla Hlívu ústřičnou 800mg. Tak takhle to máme my, jsme zdraví a nejsme ani tolik unavení.
Mohu jen potvrdit, zdravá strava bohatá na vitamíny a antioxidanty je tím nejlepším, co pro svůj imunitní systém a celkově pro tělo můžete udělat. Je taky dobré jíst hodně omega-3 mastných kyselin, které získáváme třeba z oříšků nebo semínek - samozřejmě nepražených. Doporučuji nakoupit z nějakého RAW obchodu, můj oblíbený je tento - https://www.rawmarket.cz/. Zboží je kvalitní a dodávají ho v takových praktických obalech, takže si semínka můžete vzít i do práce nebo na cesty a nebojíte se, že se vám vysypou :)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.