Jana se ptá: Jsem 13 let vdaná a máme 2 malé děti. Na mého muže si nemohu ani při nejmenším stěžovat. Jeden druhého si vážíme, máme se...
Zpět na článekMiluji jiného, manžela mám ráda
Další z magazínu
-
Manželka chce druhé dítě. Já se na něj ale necítím
František se ptá: Je mi 30. Manželce 25. Máme tříletého kluka. Manželka, místo aby šla...
-
Může existovat přátelství mezi mužem a ženou?
Hedvika se ptá: Ahoj, ráda bych se zeptala zda může být přátelství mezi mužem a ženou? Přišla jsem na to, že se manžel vídá s jinou...
-
Jak se mám oblékat?
Martina se ptá: Asi Vám z té otázky naskočí vyrážka (vím, jak muži rádi slyší o tom, že je žena tlustá). Jsem dejme tomu plnoštíhlá, ale...
-
Manžela mám stále ráda, přítele však miluji
Lenka se ptá: Zdravím všechny:-).Prožila jsem podle mě krásné manželství - 18 let, dokud jako blesk z čistého nebe - nepraskla manželova...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Uzavřenější a introvertní typy podle horoskopu. Patříte mezi ně i vaše znamení?
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dobry den,je mi 45 jsem dvakrát vdana.Prvni manzel odesel za jinou,mladsi.Ted jsem vdana ,mam dite ,manzel byl v poho ze zacatku ,pak si ze me zacal delat sluzku.Nejak se stalo a uz vedle sebe jen zijeme.On me pry ma rad ale ja ho uz nemiluju.Asi mi k tomu taky pomohlo to ze jsem se seznámila s muzem ,kolegou. Zacali jsme si spolu.Mam ho moc rada.Uz jsme spolu rok. Uz si nedovedu představit život bez nej. Ale neumim odejit od manžela.Pritel me moc chce .I se synem.Uz jsem zoufala ,chci byt s nim ale je tu manzel který se zacal menit když jsem mu rekla ze bych to chtěla skoncit.Uklizi si po sobe ,pomaha mi a je pozornejsi ,jenze ja to neocenuju protože mam v srdci jiného.Mam pocit ze se zblaznim.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.