Alergií na jablka trpí stále vyšší počet lidí. Syrová jablečná dužnina totiž obsahuje alergizující protein označovaný jako Mal d1, který je...
Zpět na článekVědci mají dobrou zprávu pro alergiky na jablka
Další z magazínu
-
Zatočte s viry: Několik dobrých rad, jak se na podzim a v zimě bránit nemocem
S podzimními plískanicemi každoročně přichází sezóna viróz a našimi častými...
-
Vláknina ochrání před zažívacími potížemi. Její příjem bychom neměli zanedbávat, říká nutriční specialistka
Denně bychom měli přijmout 25-30 g vlákniny. Přestože jde o živinu, která organismu neposkytuje téměř žádnou...
-
Máte dlouhodobě potíže s dechem? Jak poznat astma
Astma je jedno z nejrozšířenějších onemocnění, u nás trápí více než půl milionu...
-
Ohnete palec až k zápěstí? Hypermobilita ohrožuje téměř třetinu lidí, upozorňuje fyzioterapeutka
Závratná ohebnost budí obdiv, z pohledu zdraví ale není o co stát. Hypermobilita...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.