Jak pracuje Pomalý hrnec Crock Pot®
Pomalý hrnec je elektrický hrnec s vnitřní vyjímatelnou kameninovou nádobou, ve které se jídlo připravuje. Jídlo se vaří pozvolna a šetrně při nižší teplotě po delší dobu. Je to méně obvyklá technika vaření, ale výsledkem je jídlo chuťově výraznější a zdravější. Profesionální kuchaři používají tento způsob vaření pro přípravu kulinářských specialit zcela běžně. Kameninová nádoba umožňuje navíc kombinovat vaření v Pomalém hrnci s pečením a zapékáním v troubě nebo na běžném sporáku.
V Pomalém hrnci se nejen vaří, ale i peče a dusí. Vaření je jednoduché a výsledek je vždycky vynikající a zvládne je každý. V Pomalém hrnci se dá vařit i přes noc a ráno si můžeme uvařené jídlo vzít s sebou do práce. Anebo naopak. Ráno hrnec naplníte surovinami a po návratu z práce nebo výletu máte pro rodinu připravenou vynikající teplou večeři.
Pro koho je určený Pomalý hrnec Crock Pot®
Elektrický Pomalý hrnec Crock Pot® sám a bez dozoru dokáže uvařit vynikající a zdravé jídlo.
Je velkým pomocníkem nejen pro zaměstnané ženy i muže, pro maminky s malými dětmi, pro ženy v domácnosti, pro seniory. Je vhodný pro všechny aktivní lidi, kteří mají rádi dobré domácí jídlo, ale nechtějí trávit dlouhé hodiny v kuchyni. Proto jednoduché vaření v Pomalém hrnci ocení také chataři a chalupáři, sportovci a lidé, kteří vařit zrovna moc neumějí. Pro ty, kteří drží dietu, uvaří Pomalý hrnec Crock Pot® chutná dietní jídla bez použití tuku.
Jaké jsou výhody vaření v Pomalém hrnci Crock Pot®
- Šetří vaše peníze – má nejnižší spotřebu energie, průměrná spotřeba je srovnatelná se žárovkou (max. 150 W).
- Šetří váš čas, ten strávíte jinou příjemnou činností.
- Šetří vaše zdraví, vaříte bez tuku.
- Pomalý hrnec Crock Pot® vaří bezpečně a bez dozoru.
- Dokonale uvaří klasická česká jídla, ale i vybrané lahůdky.
- Přímo ideální je pro všechny, kteří chtějí hubnout a přitom se neomezovat v jídle.
- Uvítají je všichni, kdo musí dodržovat dietu.
- Pomalým vařením zůstanou v potravinách zachovány vitamíny a minerální látky, které se při vyšších teplotách zničí.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.