Na pánve se v žádné kuchyni nepráší. Průměrná hospodyňka totiž svoji pánvičku použije i několikrát denně. Ráno poslouží při přípravě míchaných vajíček, v poledne na ní připravíte řízky a večer palačinky. Pánev zkrátka používáte konstantně. Jak vybrat tu správnou, odolnou a praktickou? Jednoduše. Chtějte keramické pánve.
Co dělá keramickou pánev tak výjimečnou? Díky perfektním vlastnostem a funkční tepelné vodivosti pánev dlouho udrží svoji teplotu a i při teplotním snížení zůstane rozpálená. To je neocenitelné. A hlavně ekonomické: energetická úspora se příznivě odrazí na stavu vaší peněženky.
Povrch keramické pánve je uzpůsoben tak, aby se na něm pokrmy nepřipalovaly. Navíc se nemusíte bát, že ho poškrábete: povrch zůstává pořád stejně hladký. Díky speciálním vlastnostem se nemusíte bát ani čištění a umývání. I ty nejpřipálenejší zbytky jídla z pánve lehce a bez drhnutí odstraníte. Povrch je navíc odolný vůči chemické korozi.
Keramická pánev je perfektně vhodná pro lidi se zvýšenou hladinou cholesterolu. Díky svým vlastnostem totiž umožňuje, abyste smažili jen s minimálním množstvím tuku. To přivítají i notoričtí držitelé diet.
Pánev keramická i pánev WOK je investicí do kultury vaší domácí gastronomie. Skutečně kvalitní pánev vám vydrží i přes deset let, nemusíte se proto bát, že ji budete po měsíci vyhazovat. Neocenitelný pomocník bude připraven pořád.
A jak chutná jídlo připravené na kvalitní keramické pánvi? Vaše chuťové pohárky budou mít pré. Pánev podtrhne přirozenou chuť pokrmu a udělá i z obyčejného vepřového řízku kulinářský zážitek. Už se nebudete muset ostýchat pozvat partu přátel na sobotní oběd.
Kvalitní pánev je investice, která se vám vrátí
Další z magazínu
-
Žrouti elektřiny v domácnosti: Odhalte největší viníky
Myslíte si, že za vaší vysokou spotřebu elektřiny mohou hlavně děti, které věčně zapomínají...
-
Uklízečka našich střev a cév je nejznámější bylinkou v kuchyni. Pěstovat se dá na zahradě, ale i v panelákovém bytě na okně
Pažitka je nenápadná zelenina, které chutná a voní jako jemná cibulka a je to malý...
-
Interiérové květinové trendy pro rok 2025: Slow Life a Unique Utopia
Ve světě, který může být někdy hektický, roste naše potřeba pocitu klidu a stability. Zahradní trend Slow...
-
Minimalismus po Vánocích: Naložte chytře s věcmi, které nepotřebujete a pokračujte v novém roce s lehkostí
Vánoční svátky za námi, celý nový rok před námi. Ale co s dárky, které...
Nejčtenější články
- A od Nového roku hubnu! Co o vás říká znamení zvěrokruhu, když jde o pevnou vůli a hubnutí
- Masopustní období začíná na Tři krále. Historie a zvyky, které tento svátek symbolizují
- Svátek Tří králů: Legenda a tradice, které se se svátkem pojí
- Znamení zvěrokruhu a Štědrý den: Býci si užívají vánoční pohodu, Štíři cílí na silné momenty
- Astrologické znamení Kozoroha: Hledá řešení a bojuje proti strachu
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Zrovna jsme investovali do biokeramického nádobí: pánev, hrnec, rendlík u Ety, předtím jsme vařili v titanu, což je také skvělá věc. Protože jsem však měla nádobí již cca 10 let, chtěla jsem vyzkoušet něco nového, když se tak keramický povrch všude doporučuje. Souhlasím s tím, co je výše uvedeno, krásně se nádobí udržuje a nepřipaluje se, mohu ostaním doporučit
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.