Na pánve se v žádné kuchyni nepráší. Průměrná hospodyňka totiž svoji pánvičku použije i několikrát denně. Ráno poslouží při přípravě míchaných vajíček, v poledne na ní připravíte řízky a večer palačinky. Pánev zkrátka používáte konstantně. Jak vybrat tu správnou, odolnou a praktickou? Jednoduše. Chtějte keramické pánve.
Co dělá keramickou pánev tak výjimečnou? Díky perfektním vlastnostem a funkční tepelné vodivosti pánev dlouho udrží svoji teplotu a i při teplotním snížení zůstane rozpálená. To je neocenitelné. A hlavně ekonomické: energetická úspora se příznivě odrazí na stavu vaší peněženky.
Povrch keramické pánve je uzpůsoben tak, aby se na něm pokrmy nepřipalovaly. Navíc se nemusíte bát, že ho poškrábete: povrch zůstává pořád stejně hladký. Díky speciálním vlastnostem se nemusíte bát ani čištění a umývání. I ty nejpřipálenejší zbytky jídla z pánve lehce a bez drhnutí odstraníte. Povrch je navíc odolný vůči chemické korozi.
Keramická pánev je perfektně vhodná pro lidi se zvýšenou hladinou cholesterolu. Díky svým vlastnostem totiž umožňuje, abyste smažili jen s minimálním množstvím tuku. To přivítají i notoričtí držitelé diet.
Pánev keramická i pánev WOK je investicí do kultury vaší domácí gastronomie. Skutečně kvalitní pánev vám vydrží i přes deset let, nemusíte se proto bát, že ji budete po měsíci vyhazovat. Neocenitelný pomocník bude připraven pořád.
A jak chutná jídlo připravené na kvalitní keramické pánvi? Vaše chuťové pohárky budou mít pré. Pánev podtrhne přirozenou chuť pokrmu a udělá i z obyčejného vepřového řízku kulinářský zážitek. Už se nebudete muset ostýchat pozvat partu přátel na sobotní oběd.
Kvalitní pánev je investice, která se vám vrátí
Další z magazínu
-
Kuchyňské náčiní: Kulinářským expertem může být každý!
Největším rozdílem mezi ženou a mužem v kuchyni je to, že žena dokáže vykouzlit z mála, co doma nalezne,...
-
Jak zazimovat jahody: Není to nic složitého a je to velmi důležitý krok pro další úrodu
Na zimování jahod je pomalu nejvyšší čas. Pozvolna se ochlazuje a v noci mohou brzy padat teploty pod bod...
-
Bílý povlak v květináčích pokojovek: Pár jednoduchých kroků, jak se ho zbavit
U zeminy v květináči často dochází k problému, se kterým se dřív, či později...
-
Říjen, měsíc zahradního uklidu: Blíží se čas na ošetření trávníků, záhonů i zahradního jezírka
Podzim začíná nabírat na síle a zima se tak nezadržitelně blíží. I zahradu je potřeba na toto...
Nejčtenější články
- Ryby překvapí, Lvi jsou pohodáři. Jak je vaše hvězdné znamení odolné vůči stresu?
- Nevěra a manželské konflikty. Proč se to děje, vysvětluje klinická psycholožka
- Znamení zvěrokruhu a schopnost přijímat kritiku: Někteří se poučí, jiní zahořknou a někdo jde dokonce do útoku
- Rozdávačné Panny i hamižní Lvi. Vztah k penězům podle znamení zvěrokruhu
- Lvi by měli vnímat přítomný okamžik, Blížencům prospěje vana. Cesta k vnitřnímu klidu podle znamení
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Zrovna jsme investovali do biokeramického nádobí: pánev, hrnec, rendlík u Ety, předtím jsme vařili v titanu, což je také skvělá věc. Protože jsem však měla nádobí již cca 10 let, chtěla jsem vyzkoušet něco nového, když se tak keramický povrch všude doporučuje. Souhlasím s tím, co je výše uvedeno, krásně se nádobí udržuje a nepřipaluje se, mohu ostaním doporučit
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.