Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Ve světě, který může být někdy hektický, roste naše potřeba pocitu klidu a stability. Slow Life, česky Život v...
Nastává ten správný čas, abychom se pomalu začali preventivně připravovat na některá podzimní a...
Chcete si vytvořit barevné a voňavé místo? I na balkoně nebo terase můžete dosáhnout úžasného efektu....
Zrcadlo je nedílnou součástí každé koupelny a jeho výběr může výrazně ovlivnit atmosféru a...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.