Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Vánoční svátky za námi, celý nový rok před námi. Ale co s dárky, které...
Doba výsevu semínek pro předpěstování bude brzy aktuální. Je proto důležité vyzkoušet...
Žehlení je jedna z nejméně oblíbených činností v domácnosti. I když najdou se tací,...
Silvestr někoho nechává naprosto chladným a do postele klidně odchází ještě před půlnocí....
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.