Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Papriky patří mezi oblíbenou a nejvíce konzumovanou zeleninu. Zkuste si ji svépomocí vypěstovat sami doma....
Muškáty (Pelargonium) jsou snad ty nejkrásnější květiny na českých balkonech. Vodopády...
Zaléváte pokojovky až když jsou už viditelně přeschlé a prosí o vodu? Nebo máte naopak problém s...
Spižírna, spíž neboli špajzka, může mít různou podobu. Může to být samostatná místnost s...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.