Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Myslíte si, že za vaší vysokou spotřebu elektřiny mohou hlavně děti, které věčně zapomínají...
Pažitka je nenápadná zelenina, které chutná a voní jako jemná cibulka a je to malý...
Ve světě, který může být někdy hektický, roste naše potřeba pocitu klidu a stability. Zahradní trend Slow...
Vánoční svátky za námi, celý nový rok před námi. Ale co s dárky, které...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.