Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Největším rozdílem mezi ženou a mužem v kuchyni je to, že žena dokáže vykouzlit z mála, co doma nalezne,...
Na zimování jahod je pomalu nejvyšší čas. Pozvolna se ochlazuje a v noci mohou brzy padat teploty pod bod...
U zeminy v květináči často dochází k problému, se kterým se dřív, či později...
Podzim začíná nabírat na síle a zima se tak nezadržitelně blíží. I zahradu je potřeba na toto...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.