Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Je jen málo koupelnových poliček, na kterých by nestál lak na vlasy. Využít ho ale můžete i jinak, než jak...
Chystáte se letos na pěstování bylinek a nemáte úplně jasno v tom, které bylinky mají...
Při rozhodování mezi novostavbou a starší nemovitostí záleží především na...
Po dlouhé šedivé zimě často zatoužíme po barvách, po spoustě barev. Květiny oživí váš...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.