Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Muškáty (Pelargonium) jsou snad ty nejkrásnější květiny na českých balkonech. Vodopády...
Zaléváte pokojovky až když jsou už viditelně přeschlé a prosí o vodu? Nebo máte naopak problém s...
Spižírna, spíž neboli špajzka, může mít různou podobu. Může to být samostatná místnost s...
Myslíte si, že za vaší vysokou spotřebu elektřiny mohou hlavně děti, které věčně zapomínají...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.