Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Spižírna, spíž neboli špajzka, může mít různou podobu. Může to být samostatná místnost s...
Myslíte si, že za vaší vysokou spotřebu elektřiny mohou hlavně děti, které věčně zapomínají...
Pažitka je nenápadná zelenina, které chutná a voní jako jemná cibulka a je to malý...
Ve světě, který může být někdy hektický, roste naše potřeba pocitu klidu a stability. Zahradní trend Slow...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.