Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Jak ušetřit při rekonstrukci rodinných domů nebo rekreačních objektů určených k trvalému bydlení?...
Vinnou révu je ideální pěstovat na takových místech, kde se může dobře pnout. To je kupříkladu...
Pokud máte zahrádku, pak budete určitě potřebovat kompost. Ono mít popelnice na bioodpad je pěkná věc, ale...
Ne každý má v lásce roční období, které na nás co nevidět udeří v plné...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.