Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Po dlouhé šedivé zimě často zatoužíme po barvách, po spoustě barev. Květiny oživí váš...
Jak už samotný název protizánětlivé rostlinky napovídá, dnes bude řeč především o...
Co dělat, když jste to nestihli na podzim. Zkuste cibuloviny nasadit v lednu nebo únoru. Není to tak marné. Chce to jen...
Kávová sedlina má široké využití a do koše rozhodně nepatří. Jde o cenný...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.