Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
U zeminy v květináči často dochází k problému, se kterým se dřív, či později...
Podzim začíná nabírat na síle a zima se tak nezadržitelně blíží. I zahradu je potřeba na toto...
Špína, která při zahrádkaření na rukou ulpívá, je velmi odolná a chvíli...
Domovinou hyacintů je oblast sahající od středního Turecka po Libanon ve východním Středomoří. Barva...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.