Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Moderní dekorace v japonském stylu, to je kokedama. Květina schovaná v mechové kouli, zavěšená v...
Zamrzlý zámek dokáže rychle zkazit jak zimní idylku na chalupě, tak ranní odjezd do práce....
Je jen málo koupelnových poliček, na kterých by nestál lak na vlasy. Využít ho ale můžete i jinak, než jak...
Chystáte se letos na pěstování bylinek a nemáte úplně jasno v tom, které bylinky mají...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.