Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Špína, která při zahrádkaření na rukou ulpívá, je velmi odolná a chvíli...
Domovinou hyacintů je oblast sahající od středního Turecka po Libanon ve východním Středomoří. Barva...
Bylinky a koření můžete úplně klidně pěstovat i v zimních měsících doma za oknem. Je ale potřeba,...
Máte-li na své zahrádce stromy, bojujete na podzim s popadaným listím. Možná nevíte, jak...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.