Ať jste gurmány v pravém slova smyslu nebo si jen rádi dopřejete dobré jídlo a pití, jistě vám přijdou vhod pivní speciality Master. Vychutnat si je můžete ve třech lahodných variantách, které potěší vaše smysly a podtrhnou labužnické zážitky. Nejvíce je oceníte v kombinaci s tradiční českou kuchyní, kde doplní širokou škálu gastronomické palety chutí.
Pivní speciality Master jsou výjimečné lahodnou hořkostí snoubící se s karamelovou sladkostí. Kombinace světlého, karamelového a bavorského sladu vytváří u piv Master originální plnou chuť, která se tolik liší od jiných piv. Vychutnat si je můžete hned ve třech variantách – Master Polotmavý 13°, Master Tmavý 18° a Master Zlatý 15°. Každý Master je jiný, každý je však osobitý a jedinečný. Díky originálním chuťovým vlastnostem jsou skvělým doplňkem vysoké gastronomie, v níž si spravedlivě rozdělily své úlohy. Ptáte se jak?
Jiskřivě zlatavá pivní specialita Master Zlatý 15° překvapí výraznou hořkostí a plnou, vyváženou chutí. Jako nejhořčí pivo na trhu jedinečně naladí chuťové pohárky před každou hostinou, a hodí se tedy jako aperitiv. Ideální teplota pro servírování Mastera Zlatý je 8 – 10°C. Smočte své rty v této novince letošního roku a cesta za objevováním překvapivých gastronomických spojení může začít.
Ke zvýraznění samotného jídla gurmánští experti doporučují Master Polotmavý 13°. Jeho hořkost je harmonicky sladěna s karamelovými slady, které udělují pivu nejen velmi osobitou vůni a chuť, ale i jantarovou barvu. Master Polotmavý 13° nejlépe doplní červené maso a steaky a dovolí vyniknout jejich šťavnatosti a jemnosti. Oceníte ho ale také u všech ostatních pokrmů, neboť podtrhne jednotlivé detaily a umocní dojem z celého jídla. Master Polotmavý 13° nejlépe chutná vychlazený na 9–10 °C.
Vrchol celé hostiny pak představuje digestiv s krémovou pěnou a neprostupně tmavou barvou v podobě Masteru Tmavý 18°. Překvapivě lehká a výjimečně plná karamelová chuť pohladí na jazyku a stane se lahodnou tečkou za chvílemi strávenými v příjemné společnosti. Master Tmavý 18° nejvíce vynikne při teplotě 10–12 °C.
Pivní speciality Master si tak můžete vychutnat při jakékoli příležitosti, kdy chcete na okamžik zastavit čas a dopřát si chvíle pohody se svými blízkými. Už jste vyzkoušeli třeba pečenou kančí kýtu s bylinkami, sabayonem z polotmavé varianty Mastera? Nebo dušenou roštěnou na pivě Master se špekovými knedlíky? Vyzkoušejte naše recepty, které jsou kořeněné špetkou tajemství z piv Master.
Tak na zdraví a dobrou chuť!
Pivní speciality Master, to je gurmánský zážitek pro každého
Další z magazínu
-
Must have dámské boty pro podzim 2024: Mokasíny, semiš a kitten heels
Vkročte do tohoto podzimu ve velkém stylu. Pořiďte si nové trendy podzimní boty a buďte za hvězdu. Nosit se...
-
Džíny: klasika, která může být dobrým sluhou i zlým pánem. Na co si dát pozor, vysvětluje stylistka
Džíny jsou naprostá klasika, která je součástí šatníku snad opravdu každého z...
-
Tipy, jak se obléct na podzimní svatbu jako host
Výběr vhodného outfitu na svatbu není nic snadného. A to obzvlášť ve chvíli, kdy se svatba...
-
Šály a šátky: Vsaďte na stylový doplněk, který vás ochrání před nachlazením
Šátky patří mezi doplňky, které jsou často přehlíženy. Většina žen neví, jak je...
Nejčtenější články
- Barevné upcyklované vázy na řezané muškáty
- Věnec z vřesu: Podzimní dekorace, kterou snadno zvládne úplně každý
- Podzimní tvoření s dětmi: Jednoduchý lesní panáček ze šišky
- Působivý podzimní věnec na dveře, který zvládne každý
- Věnec z kaštanů, oříšků a žaludů: Tuhle jednoduchou podzimní dekoraci zvládnete i s dětmi
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.