Ať jste gurmány v pravém slova smyslu nebo si jen rádi dopřejete dobré jídlo a pití, jistě vám přijdou vhod pivní speciality Master. Vychutnat si je můžete ve třech lahodných variantách, které potěší vaše smysly a podtrhnou labužnické zážitky. Nejvíce je oceníte v kombinaci s tradiční českou kuchyní, kde doplní širokou škálu gastronomické palety chutí.
Pivní speciality Master jsou výjimečné lahodnou hořkostí snoubící se s karamelovou sladkostí. Kombinace světlého, karamelového a bavorského sladu vytváří u piv Master originální plnou chuť, která se tolik liší od jiných piv. Vychutnat si je můžete hned ve třech variantách – Master Polotmavý 13°, Master Tmavý 18° a Master Zlatý 15°. Každý Master je jiný, každý je však osobitý a jedinečný. Díky originálním chuťovým vlastnostem jsou skvělým doplňkem vysoké gastronomie, v níž si spravedlivě rozdělily své úlohy. Ptáte se jak?
Jiskřivě zlatavá pivní specialita Master Zlatý 15° překvapí výraznou hořkostí a plnou, vyváženou chutí. Jako nejhořčí pivo na trhu jedinečně naladí chuťové pohárky před každou hostinou, a hodí se tedy jako aperitiv. Ideální teplota pro servírování Mastera Zlatý je 8 – 10°C. Smočte své rty v této novince letošního roku a cesta za objevováním překvapivých gastronomických spojení může začít.
Ke zvýraznění samotného jídla gurmánští experti doporučují Master Polotmavý 13°. Jeho hořkost je harmonicky sladěna s karamelovými slady, které udělují pivu nejen velmi osobitou vůni a chuť, ale i jantarovou barvu. Master Polotmavý 13° nejlépe doplní červené maso a steaky a dovolí vyniknout jejich šťavnatosti a jemnosti. Oceníte ho ale také u všech ostatních pokrmů, neboť podtrhne jednotlivé detaily a umocní dojem z celého jídla. Master Polotmavý 13° nejlépe chutná vychlazený na 9–10 °C.
Vrchol celé hostiny pak představuje digestiv s krémovou pěnou a neprostupně tmavou barvou v podobě Masteru Tmavý 18°. Překvapivě lehká a výjimečně plná karamelová chuť pohladí na jazyku a stane se lahodnou tečkou za chvílemi strávenými v příjemné společnosti. Master Tmavý 18° nejvíce vynikne při teplotě 10–12 °C.
Pivní speciality Master si tak můžete vychutnat při jakékoli příležitosti, kdy chcete na okamžik zastavit čas a dopřát si chvíle pohody se svými blízkými. Už jste vyzkoušeli třeba pečenou kančí kýtu s bylinkami, sabayonem z polotmavé varianty Mastera? Nebo dušenou roštěnou na pivě Master se špekovými knedlíky? Vyzkoušejte naše recepty, které jsou kořeněné špetkou tajemství z piv Master.
Tak na zdraví a dobrou chuť!
Pivní speciality Master, to je gurmánský zážitek pro každého
Další z magazínu
-
Jak v zimě nosit černý rolák a s čím ho kombinovat
Černý rolák se řadí mezi nejzákladnější fashion kousek dámského šatníku....
-
Jaké podzimní bundy a kabáty nesmí chybět v šatníku žen po padesátce
Podzimní bundy a kabáty by měly být nejen stylové, ale také praktické a pohodlné....
-
Trendy podzimní kalhoty pro ženy 50+: Jaké vám budou opravdu slušet?
Váháte, jaké kalhoty obléknout během letošního podzimu? Pro ženy nad 50 let je důležité...
-
Baggy džíny jsou stále in: Jak je nosit během podzimu
Baggy džíny se v posledních sezonách staly jedním z nejoblíbenějších módních...
Nejčtenější články
- Podzimní dekorace s dýněmi. Vše, co k výrobě potřebujete, najdete v přírodě
- Dekorace z borových šišek a světelného LED řetězu zaženou mlhy a tmu
- Pletení a háčkování: Horká čokoláda s marshmallow rychle nevychladne díky vašemu originálnímu termohrnku
- Dušičková výzdoba. Vyrobte si křížek na hrob ze suché vazby z travin
- Jednoduché tvoření z podzimního listí, které bude děti bavit: Roztomilý ježek, strom i jemná víla
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.