Sladkovodní kuchařka
Milan Palička
Po úspěšné Olivové kuchařce a Mořské (nejen) kuchařce další kuchařka
o zdravém vaření z edice Jídlo jako lék
V knize naleznete
• Informace, proč jsou ryby tak zdravé
• Kapitola o dějinách rybářství a rybníkářství
• Soupis ryb našich vod a mnoho informací o nich
• Rady, jak vybírat, nakupovat a upravovat rybí produkty
• Přes 250 receptů s uvedenou energetickou hodnotou a obsahem cholesterolu – Předkrmy a pomazánky, Polévky, Hlavní jídla, Saláty, Marinované a uzené ryby
Další výpravná česká kuchařka věnovaná rybám je tentokrát zaměřena na ty sladkovodní, tedy ryby českých rybníků a řek. Česká republika má vzhledem k počtu obyvatel rekordní počet rybářů – s nadsázkou lze říci „Co Čech, to rybář“. A právě pro ně nakladatelství Smart Press připravilo svou novou kuchařku. A také pro všechny, kdo hledají rady a tipy, jak rybí maso nápaditě a chutně upravit, kdo chtějí žít a jíst zdravě.
Nová kuchařka z edice Jídlo jako přináší mnoho cenných rad pro nákup a zpracování ryb, najdete v ní důležité informace a recepty, které posílí vaše zdraví a podpoří snahu držet si štíhlou linii. A navíc se dozvíte mnoho informací o dějinách rybníkářství a rybářství i o tom, proč je konzumace ryb pro lidské zdraví tak užitečná.
Hlavní část knihy ale samozřejmě tvoří recepty – nápadité a vyzkoušené recepty na přípravu sladkovodních ryb s nádhernými profesionálními fotografiemi jídel a spoustou fotografií s tématikou rybářského prostředí, výlovů a s rybářskými motivy.
Obchodní informace
Formát 172 x 240, pevná vazba,
cca 250 stran, asi 399 Kč, celobarevné
Mnoho fotografií hotových receptů i postupů přípravy
ISBN 978-80-87049-12-9
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.