Pikantní a přesto jemný. Že jsou si tyto dva pojmy vzdálené jako zima s létem? O tom, že se tentokrát mýlíte, vás přesvědčí novinka Meggle – Cottage cheese s příchutí chilli papriček.
Také si občas rádi dáte mexické, indické nebo thajské jídlo? Všechny tyto kuchyně spojuje jedna báječná a naprosto nepostradatelná ingredience. Přemýšlíte která? Přece chilli paprička, která dodá pokrmu ten správný říz! Navíc podporuje trávení a jak tvrdí poslední výzkumy, dokonce se, je-li podávána v malých dávkách – coby ochucovadlo, příznivě podílí na spalování tuků v lidském organismu! Ve spojení s Meggle Cottage cheese se pak stávají skvělou dvojicí na poli racionální výživy vhodné pro štíhlou linii.
Od ostatních „sýrových kolegů“ se přírodní Cottage cheese liší již na první pohled – svou zářivou bělostí a především zvláštní hrudkovitou konzistencí, která je patrná zvláště u Cottage cheese Meggle, kdy hrudky zůstanou vždy krásně strukturované a oddělené. Okouzlí každého gurmeta, který si zakládá na zdravé stravě a štíhlé linii. Jeho předností je totiž kromě báječné chuti také velmi nízký obsah tuku (pouhá 4 %) a vysoká koncentrace bílkovin. V „překladu“ to znamená, že nízká energetická a vysoká výživová hodnota váš hlad rychle zažene, a pocit sytosti vám navodí na hodně dlouhou dobu…
Díky svému unikátnímu složení splňuje Meggle Cottage cheese také vysoké požadavky na zdravé stravování. Výrobek totiž obsahuje vysoký podíl plnohodnotných živých mléčných bakterií, které příznivě ovlivňují obranné procesy v organismu a mají blahodárný účinek na mikroflóru člověka. Absence konzervantů pak předchází možným alergickým reakcím…Víte o nějakém jiném sýru, který by byl chutný, lahodný, přírodní, nízkotučný a zdraví prospěšný?
Říká se, že protiklady se přitahují. A Meggle Cottage cheese s chilli příchutí je toho zářným příkladem! Stačí ochutnat – jen tak s pečivem, jako dressing zeleninového nebo těstovinového salátu, nebo třeba studený sauce ke grilovaným kuřecím prsíčkům…
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.