Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Zatočte s viry: Několik dobrých rad, jak se na podzim a v zimě bránit nemocem
S podzimními plískanicemi každoročně přichází sezóna viróz a našimi častými...
-
Vláknina ochrání před zažívacími potížemi. Její příjem bychom neměli zanedbávat, říká nutriční specialistka
Denně bychom měli přijmout 25-30 g vlákniny. Přestože jde o živinu, která organismu neposkytuje téměř žádnou...
-
Máte dlouhodobě potíže s dechem? Jak poznat astma
Astma je jedno z nejrozšířenějších onemocnění, u nás trápí více než půl milionu...
-
Ohnete palec až k zápěstí? Hypermobilita ohrožuje téměř třetinu lidí, upozorňuje fyzioterapeutka
Závratná ohebnost budí obdiv, z pohledu zdraví ale není o co stát. Hypermobilita...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.