Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Výhody a rizika běhání. Jak běhat do vysokého věku, radí ortoped a přidává recept
Běhání je jedním z nejoblíbenějších a nejpřístupnějších forem cvičení....
-
Kvalitní spánek je nezbytný pro regeneraci těla i mozku, říká primář ORL
Spánek je zásadní biologickou potřebou, která ovlivňuje fyzické i duševní zdraví....
-
Zvyšuje se počet dětí trpících krátkozrakostí. Prevence a včasná diagnostika jsou klíčové, říká oční lékařka
Zrak patří mezi nejdůležitější lidské smysly a jeho správný vývoj v dětském věku je...
-
Jak stres, stárnutí a nemoci mění naši mysl vysvětluje primář neurologického oddělení
Mezi nejčastější neurologická onemocnění patří cévní mozková příhoda,...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.