Už třetí ročník návrhářské soutěže Hamé Sweet Fashion čeká na studenty středních, vyšších odborných a vysokých škol z Česka i Slovenska. Úkolem soutěžících je navrhnout modely, které připomínají ovoce ať již tvarem, barvou či příchutí, nebo sladké plody dokonce přímo obsahují.
V letošním roce se soutěží ve dvou kategoriích – zvlášť studenti středních škol a vedle nich pak studenti vyšších odborných a vysokých škol. Mladí návrháři se mohou se svými modely hlásit do 16. srpna, maximálně deset finalistů z každé kategorie se pak utká na slavnostním finále 4. listopadu. Vítěze vybere porota v čele s oděvní designérkou Liběnou Rochovou.
Hamé Sweet Fashion – 3. ročník
Co je úkolem: Navrhnout modely, které ať již svým tvarem, barvou či příchutí připomínají ovoce, nebo sladké plody přímo obsahují
Kdo se může účastnit: Studenti oděvních a uměleckých středních, vyšších odborných a vysokých škol v České republice a Slovenské republice. Přihlášení do soutěže je zdarma, náklady spojené s tvorbou modelů a cestovné na akci si hradí každý účastník sám.
Do kdy se přihlásit: Přihlašování probíhá do 16. srpna 2015. Soutěž je vyhlášena ve dvou kategoriích: pro studenty středních uměleckých škol a studenty vyšších odborných a vysokých uměleckých škol.
Z došlých návrhů následně porota vybere maximálně deset finalistů v každé z kategorií.
Jak se přihlásit: Přihlásit se lze jak písemně poštou tak elektronicky. Veškeré informace jsou uvedeny na www.sladkanerest.cz
Co čeká na vítěze v každé ze dvou kategorií:
-
cena: 30 000 korun
-
cena: 15 000 korun
-
cena: 5 000 korun
Timing 3. ročníku Hamé Sweet Fashion:
-
16. 8. 2015 – poslední termín odeslání závazných přihlášek s návrhy včetně požadovaných dokumentů
-
do 7. 9. 2015 – zveřejnění výsledků výběru finalistů
-
26. 10. 2015 – poslední termín pro dodání hotových finálových modelů/kolekce na určenou adresu
-
4. 11. 2015 – Hamé Sweet Fashion – módní přehlídka finalistů za účasti poroty, vyhlášení vítězů soutěže a předání ocenění
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.