KFC, expert na kuřecí speciality, začátkem roku uvádí zpět do své nabídky jednu z nejoblíbenějších kuřecích pochoutek – jedinečné Qurrito inspirované mexickou kuchyní. Po jeho úspěšném představení na trh v minulém roce, kdy bylo součástí časově omezené sezónní nabídky, se Qurrito stalo mezi zákazníky opravdovým hitem, a proto se nyní na jejich výslovné přání vrací do KFC. Zákazníci si od 7. ledna 2014 mohou na křupavém Qurritu pochutnat ve všech restauracích KFC po celé České republice.
Qurrito si můžete v restauracích KFC dopřát samostatně nebo v menu s nápojem a hranolky či boxu spolu s pěti kousky neodolatelných kuřecích křidélek. Sendvič v mexickém stylu je rozdělen na čtyři části a je připraven v praktickém balení – papírové kapsičce, oceníte tak jeho snadnou a rychlou konzumaci.
Kombinace rozehřátého čedaru s chutí šťavnatého kuřecího masa, spolu s pikantní barbecue omáčkou a grilovanou tortillou, dělá z Qurrita neodolatelnou pochoutku. Kuřecí maso se připravuje vždy bezprostředně před jeho podáním zákazníkovi – KFC využívá čerstvé (ne zmražené) maso, které se pro přípravu Qurrita marinuje ve speciální marinádě připravené podle tajné KFC receptury, která mu dodává unikátní chuť, následně se ručně obaluje a osmaží ve fritéze.
„Qurrito se v České republice stalo jedním z nejoblíbenějších sendvičů v KFC, a to téměř okamžitě po jeho uvedení na trh. Nejdříve jsme plánovali jen sezonní nabídku, nicméně zákazníci nás přesvědčili a na jejich výslovné přání tuto specialitu zařazujeme zpět do našeho menu. Jsme tak jediný trh v regionu střední a východní Evropy, kde si Qurrito vydobylo tak silnou pozici,“ říká Karolína Alaxinová, Senior Brand Manager KFC pro Českou republiku.
KFC expanduje a modernizuje
Síť restaurací KFC připravuje své jedinečné kuře již na 65 místech v ČR – poslední 3 pobočky byly otevřeny v prosinci v Prostějově, na Exitu 50 dálnice D11 a také na dálnici D5. Kromě expanze nových restaurací se KFC zaměřuje také na poskytování co nejkvalitnějších služeb. V průběhu ledna zmodernizuje svou vlajkovou pobočku KFC Blaník na Václavském náměstí. „Restaurace projde celkovou rekonstrukcí, jejímž výsledkem bude nový moderní design, vyšší počet míst v restauraci a současně představíme nový systém objednávání a výdeje produktů Order/Pick up , který umožní zákazníkům nákup produktů KFC ještě rychleji a pohodlněji,“ uvádí Libor Hubík, provozní ředitel KFC. Předpokládané znovuotevření této pobočky se plánuje na konec měsíce ledna 2014.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.