• Houbové recepty - od sekané po paštiku...

    Houbová sezóna není sice letos žádná sláva, ale pro ty z vás, kteří mají to štěstí a houby nacházejí máme několik zajímavých houbových...

  • Lasagne s chřestem

    Vyzkošejte náš netradiční "chřestový" recept. Dobrou chuť! 9 celozrnných plátků lasagní 1 kg zeleného chřestu 40 g másla 2...

  • Vaječná tlačenka

    Krásné vůně, teplo, pohoda, lenošní či sport a pobyt u vody jsou znakem letních dní. Kdo by chtěl trávit většinu času v kuchyni? Proto...

  • Chřestovo - houbové těstoviny

    Jemnou chuť chřestu si naši předkové vychutnávali už před naším letopočtem, ale zároveň jej díky jeho vlastnostem (zejména močopudným, tj....

  • Bramborové nudle

    Recepty na bramborová jídla patří mezi oblíbené. Vyzkoušejte náš recept na bramborové nudle. Přejeme dobrou chuť! 450 g brambor 225 g...

  • Brambory s brokolicí a sýrovou omáčkou

    Jeden z našich receptů pro ty, kteří se obejdou bez masa.:-) smetana ke šlehání sýr niva sýr eidam, nebo podobný méně výrazný ...

  • Jarní salát s klíčky

    Rostlinné klíčky a výhonky jsou ideálním zdrojem vitamínů minerálních látek, esenciálních aminokyselin a řady dalších pro tělo důležitých...

  • Zapečený květák s rajčaty a bezlepkovými těstovinami

    Máte pro vás tip na zdravé a zajímavé jídlo. Obohaťte svoji kuchyni o nové koření - MORINGU olejodárnou ( Moringa oleifera), která je ve světě...

  • Slaný závin s pestem z medvědího česneku, se špenátem a fetou

    Vyzkoušejte ověřený a velmi jednoduchý recept. Dobrou chuť! ingredience: listový špenát pesto z medvědího česneku 100g sýru Feta ...

  • Pohankové lívance s povidly a šlehačkou

    Vyzkoušejte recept na pohankové lívanečky. Pohanka obsahuje například významný rutin, který zlepšuje pružnost cév a jistě ho ocení lidé, kteří...

  • Valentýnské menu - nenáročné

    Včera js em si v úvodním díle slíbili, že si ukážeme tři tipy menu ke sv. Valentýnu. Dnes tedy začínáme na téma nenáročné valentýnské menu. ...

  • Valentýnské menu - úvod

    Už kuch yním našich prababiček vévodily dečky s vyšitým nápisem Láska prochází žaludkem . Tomu, zda-li to tak je či není, bychom mohli...

  • Škvarková pomazánka - rillettes

    Rillettes [ rijet ] je masová pomazánka, která patří ke specialitám francouzské gastronomie. Připravuje se obvykle z vepřového bůčku, ale...

  • Cukeťák

    Cukety jsou k dostání celoročně, a proto není problém si ani v lednu připravit tento vynikající cukeťák. Suroviny: 800g nastrouhané...

  • Bramborové knedlíky

    Je leden, a většina z nás je v období odlehčeného stravování. Na druhou stranu zahřešit si je lidské, a takové vepřo-zelo a bramborový knedlík,...

Náš tip