Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Astrologické vlivy pro duben 2012

Astrologické vlivy pro duben 2012

13.4.2012 - redakce Babinet.cz

Čas letí jako šílený a já si žiju s pocitem začínajícího dubna. A najednou procitám a on už je první měsíc nového astrologického roku v plném proudu. Slunce vstoupilo do znamení Berana a začínají se na nás sypat semínka nápadů a inspirací. Sledujte pozorně myšlenky, které vám proudí hlavou a pokud možno, zapisujte si náměty na různé aktivity do zápisníku. Mnohdy se objeví jako mlhavý přelud, aby byly okamžitě zatlačeny nějakou praktickou povinností. Možná budete později překvapeni, co ve svých zápisnících najdete.

orloj

Zvláště bdělí buďte od 17. dubna. Merkur, který na esoterní úrovni vládne znamení Berana a je oním rychlonohým poslem Bohů, přenášejícím jejich poselství do lidské mysli, se přesune také do znamení Berana. Jeho vliv tak bude posílen a inspirace bude mnohem důraznější. A až se ve dnech 20. – 24. dubna spojí s Uranem, který se také pohybuje ve znamení Berana, bude ovzduší přímo nabito inspirací Nového věku. Hvězdy v tu dobu budou přát všem novým začátkům. Není třeba na nic čekat, ale do konce dubna je vhodné jednat ve smyslu nápad – akce. Nakonec to je vlastnost Beranů, a tento duben všem ukáže, že není třeba mít vše promyšlené do posledního detailu, ale že je důležité věřit své inspiraci a odhodlaně za ní vykročit.

Jediná živá internetová věštírna s cenou od 13 Kč / minutu a Výkladem za 149 Kč zdarma. www.vestenionline.cz

Ovšem duben není pouze měsícem proměnlivého počasí a zářných vizí. Nese s sebou i jistá úskalí, která se týkají hlavně mezilidských vztahů. Zvláště počátek měsíce byl plný chaosu a vyostřených vztahů mezi mužským a ženským principem. S přibývajícím sluníčkem se ale tyto konflikty začnou vytrácet, na konci dubna už bude vše klidnější a jasnější.

Obezřetnost je také zapotřebí při nákupech. Venuše může kohokoliv svádět k utrácení za oblečení i drahé pochutiny. Odložte tyto nákupy až na dny po 20. dubnu, přinesou více užitku i radosti.

Duben roku 2012 není jen počátkem nového astrologického roku, ale také počátkem Nového věku, kdy starým strukturám už nezbývá moc sil. I když tato přechodová doba není jednoduchá, hvězdy nám stále nabízí možnost duchovního probuzení a začlenění se do neviditelného duchovního světa. Zvláště dny po 20. dubnu budou plné možností objevit svého průvodce či Anděla strážného, který stojí po našem boku v duchovní úrovni. V tyto dny bude hranice mezi viditelným a neviditelným světem velice tenká, a každý bude mít možnost setkat se s tím, v koho věří. Zda se tak stane, je pouze v režii každého jednotlivce, každý musí vyvinout úsilí, zklidnit emoce, odpoutat se od starostí materiálního světa, nemyslet na politickou ani ekonomickou situaci a soustředit svou pozornost pouze do svého nitra. Pak uslyší a uvidí. Mnozí lidé přijmou poselství své duše.

Nakonec Sabiánský symbol pro silné setkání Urana a Merkura dává šanci všem lidem začít žít nově. Říká: Člověku se podařilo vyjadřovat se současně ve dvou úrovních. Ukazuje na kapacitu každého člověka žít dva oddělené životy a najít naplnění a štěstí v obou. Může jít o život v duchovním a materiálním světě nebo také o nalezení svých temných stránek, které se skrývají v nitru každého člověka. Beran je znamením dobrodružství a nečekaných akcí. A tento výlet do svého nitra, či do neviditelných světů je plný dobrodružství a úchvatných zážitků.

Proto přeju každému živému tvoru na této planetě, ať je duben měsícem nového, šťastnějšího života plného lásky a porozumění.

Autorka je astroložka serveru www.vestenionline.cz. Spojit se s ní můžete za cenu 13 Kč / min a ve Výkladu za 149 Kč zdarma.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz