Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Stylově i v těhotenství: Seznamte se s módními trendy pro jaro/léto 2024

Stylově i v těhotenství: Seznamte se s módními trendy pro jaro/léto 2024

5.4.2024 - redakce Babinet.cz

Každá žena se touží cítit krásná. V těhotenství, které i když je popisováno jako nejhezčí období v životě ženy, to může být náročnější. Dobře padnoucí módní kousky vám nejenže zajistí maximální pohodlí, ale navíc poskytnou potřebný pocit smyslnosti a ženskosti. Pojďme si společně představit těhotenské módní trendy pro jaro a léto 2024. 

Funkční těhotenské oblečení

Časy, kdy bylo funkční těhotenské oblečení nelichotivé a nestylové jsou již dávno pryč. V roce 2024 jsou tyto kousky in. Pořídit si můžete oblečení doplněné o tajné zipy přátelské ke kojení a kousky šité z látek, které jsou strečové pro vaše neodolatelné pohodlí. To vše v líbivém designu, jelikož to, aby se ženy cítily i v těhotenství krásné a přitažlivé, je víc než důležité. 

móda v těhotenství

ilustrační foto / Freepik

Žebrované úplety

Žebrované úplety budou pro svou úžasnou elasticitu, nadčasovost a styl mezi budoucími maminkami vždy populární. Ty na tomto materiálu, který se navíc velkoryse přizpůsobuje jejich rostoucímu bříšku, oceňují zejména všestrannost a dlouhou životnost. Nosit se však dají žebrované úplety i po porodu. Vsadit můžete nejen na midi žebrované šaty, ale například i na žebrovaný komplet kalhot a topu. Obzvlášť během jara a léta tyto modely ve svém šatníku oceníte.

Jarní maxi šaty

Maxi šaty obecně patří ke každoročním trendům jara. A ženy v období těhotenství je ocení hned dvojnásob – skvěle vypadají, a navíc rafinovaně schovají bříško. Pokud například nechcete hned ze začátku prozradit, že jste v očekávání, maxi šaty se stanou vašimi nejlepšími parťáky. Nosit se letos budou ty s pruhy, květinovými motivy, v pastelových odstínech i elegantní bílé

Vsaďte na červenou

Že se ženy v těhotenství nemohou trochu odvázat? Omyl. Výrazná a tmavě červená byla populární již koncem roku 2023 a ani v roce 2024 o ni nebudeme ochuzeni. Dokonce se dostala i do těhotenské módy, kde vzbudila trochu rozruch. Sytě červená přitom vypadá perfektně na jednoduchém tričku, akcentech na kalhotách, na již zmiňovaných maxi šatech i na každodenním doplňku. Přivítejte jaro zvesela a zahalte se do smyslné červené i vy.

 

napsala Dana Klementová

Zdroj: https://www.aperolabel.com/blogs/news/top-6-maternity-fashion-trends-in-2024 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz