Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Dlouhé trenčkoty, vlněné bombery a oversized modely. Znáte trendy bundy pro jaro 2024?

Dlouhé trenčkoty, vlněné bombery a oversized modely. Znáte trendy bundy pro jaro 2024?

4.4.2024 - redakce Babinet.cz

Pomalu nastává čas odložit zimní kabáty a bundy. Na jejich místo se již netrpělivě chystají tenčí svršky, kterým během jara 2024 budou dominovat zejména stylové trenčkoty, vlněné bombery a bundy do pasu. Jaké modely máte v plánu si letos pořídit vy?

Pojďme si s koncem zimní sezony představit, jaké jarní bundy se letos budou nosit. Pokud i vy máte pocit, že by vaše sbírka jarních svršků potřebovala doplnit, inspirujte se našimi tipy. 

ilustrační foto / Freepik

Vlněné bombery

Dámské bombery se v posledních sezonách těší značné oblibě. Jestliže jste si krátké bundy do pasu také oblíbila, jistě vás potěší, že i letos o ně rozhodně nebude nouze. Oproti předchozím rokům se však představí v nové podobě. Nosit se budou především bundy, které mají podobný střih jako bomber, jeho klasický materiál však nahrazuje hrubší struktura vlny. À la vlněné bombery doporučujeme oblékat k džínám, elegantním širokým kalhotám i přes midi pletené šaty. 

Oversized jarní bundy

Spíš než těsné kožené bundičky a saka na tělo dejte tentokrát přednost jarním bundám v oversized střihu. Vyrazíte-li do obchodu, na jiné modely v podstatě ani nenarazíte. Volné, prostorné a pohodlné svršky mají během jara 2024 zelenou a pro jejich praktičnost si je jistě oblíbíte i vy.

Bez trenčkotu se neobejdete

Podzim a jaro bez trenčkotu si už snad ani nelze představit. Sháníte pro jarní měsíce svršek, který bude ladit s elegantními i ležérními outfity, v šatníku vám vydrží dlouhé roky a budete s ním pomoci vyrazit prakticky kamkoliv? Vsaďte na trenčkot! I po řadě desetiletí stále platí za jeden z nejstylovějších svršků. Navíc není typ ženské postavy, které by neslušel. Pořídit si můžete extra dlouhé, cropped, hnědé, béžové či khaki trenčkoty. Všechny jsou in. 

Béžová klasika nestárne

Kromě šedé, která po zimě ovládla také jaro, si nelze nevšimnout trendy béžové, jež se šedým odstínům snaží bezostyšně konkurovat. Sluší jí to nejen na trenčkotech, ale perfektně během jara vypadají také béžová saka či béžové bombery. Béžové bundy působí neutrálně, přesto šik. Pomyslnou jiskru outfitu v hnědém odstínu snadno dodáte vhodnými blyštivými doplňky, jako jsou řetízky či náušnice. 

 

napsala Dana Klementová

Zdroj: https://cz.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=jacket%20spring%202024&eq=jacket%20spring&etslf=4309 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz