Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o 3 oblíbené Fitness diáře Fitshaker na rok 2024

Soutěžte o 3 oblíbené Fitness diáře Fitshaker na rok 2024

20.12.2023 - redakce Babinet.cz

Fitness diář Fitshaker je oblíbený průvodce žen, na jehož tvorbě se každoročně podílí zkušení fitness trenéři, výživoví poradci a další odborníci. Letos vychází již po deváté a poprvé dokonce v plnobarevném provedení.

zdroj: Fitshaker

Hned v úvodu diáře je připravena tabulka sloužící k záznamu vašeho pokroku, prostor pro nastavení vašich cílů a plán jak jich dosáhnout. Hodit se budou i praktické přehledy se zdroji bílkovin v rostlinné stravě a návody, jak připravovat obiloviny či využívat v kuchyni různé druhy olejů. Další část je věnována pravidlům tzv. zdravého talíře, jež zahrnuje i přehled toho, co by měl obsahovat.

Navíc je pro vás každý měsíc připraven i přehled dílčích cílů, výzva měsíce či chutný recept ze sezónních potravin. Nechybí ani užitečné kalorické tabulky nejčastěji používaných potravin, nejoblíbenější zdravé recepty na obohacení jídelníčku a spousta cviků s využití vlastní váhy. Na více jak 300 stran záznamů, užitečných rad a tipů se vešly i další vychytávky. V diáři najdete například i doporučení z lunárního kalendáře a klasické čínské medicíny, list s přehledem úkolů, inspirace na dárky, antistresové omalovánky či citáty.

Chcete tohoto pomocníka na cestě ke štíhlé postavě a zdravému životnímu stylu vyzkoušet i vy? Zapojte se s námi do soutěže a vyhrajte tento skvělý diář od Fitshaker.

 

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Hana Trčková - Zlín, Pavel Javorek - Prachovice, Zdena Novotná - Hřiměždice

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz