Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Tipy na silvestrovské outfity aneb Jak se obléct na největší party roku 2023

Tipy na silvestrovské outfity aneb Jak se obléct na největší party roku 2023

27.12.2023 - redakce Babinet.cz

Flitrová party ve velkém stylu nebo snad silvestrovská oslava s casual dress codem? Ať už máte v plánu letos příchod nového roku oslavit jakkoliv, dobře se obléknout je bezpochyby žádoucí. Jedná se o ideální příležitost, kdy můžete odložit tepláky a vytáhnout ze skříně flitry, lodičky a výrazné doplňky. Jestli váháte, co si obléct na Silvestra 2023, připravili jsme si pro vás několik fashion tipů. 

foto / Freepik

Flitry a zase flitry

Flitry jsou v letošním roce hitem číslo jedna! A tak nesmí chybět ani v rámci silvestrovského outfitu. Zvolit můžete top s flitry, flitrové kalhoty, korzety s flitry nebo šaty osázené kamínky. Naprosto perfektně vypadá kombinace elegantních kalhot s vysokým pasem a cropped topu s dlouhým rukávem s flitry. Podobný model lze obléct v jakékoliv barevné kombinace a společně s lodičkami se jedná o ideální outfit do baru, restaurace i pro domácí oslavy. Kratší top s flitry můžete vyměnit za korzet s flitry nebo síťovaný top s dlouhým rukávem, který je zdoben blyštivými kamínky.

Stejně tak populární jsou kalhoty s flitry. Ty naopak oblečte s basic topem, který nechá jedinečnost kalhot hezky vyniknout. 

Nebojte se trochu odvázat 

Podle toho, kde a v jaké společnosti se silvestrovská party koná, můžete volit různě odvážné modely. Právě Silvestr je pro trochu extravagance jako stvořený. Pokud se chystáte do baru s partou přátel, nebojte se obléct kratší šaty s odhalenými zády či například kalhotový kostým, kdy však místo košile oblečete pod sako pouze elegantní korzetový top nebo například luxusní krajkovou podprsenku primárně určenou k tomuto účelu.  

Malé černé a dámský oblek

Jestliže naopak zavítáte do formálnějšího hotelu či restaurace, kromě tradičního dámského obleku neuděláte chybu ani s malými černými. S těmi nelze šlápnout vedle nikdy. Případně můžete klasické kalhoty a sako vyměnit za model se sametu. Ten je letos in podobně jako flitry. Skvělou variantou jsou dále midi saténové sukně a svetry

Nezapomeňte na doplňky

Pomyslnou třešničku každému outfitu dodají vhodné doplňky a líčení. Perfektně v tomto případě fungují malá blyštivá psaníčka do ruky, rudé rtěnky, vysoké lodičky na jehlovém podpatku, výrazné šperky a ozdobné silonky s kamínky. Fantazii se tentokrát meze skutečně nekladou. 

napsala Dana Klementová

Zdroj: https://cz.pinterest.com/search/pins/?q=New%20Year%27s%20Eve%20outfit%202023&rs=typed 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz