Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Hovězí carpaccio útočí na chuťové buňky v Bageterii Boulevard

Hovězí carpaccio útočí na chuťové buňky v Bageterii Boulevard

1.6.2018 - redakce Babinet.cz

Novinka Spécialité Du Chef Bageterie Boulevard nadchne všechny ty, co mají rádi něco více a něco netradičního. Přesně taková je limitovaná edice Carpaccia Veneziano inspirovaná jižní Evropou. Tuto specialitu připravil opět šéfkuchař a majitel pražské restaurace Casa de Carli, Matteo de Carli, který čerpal z chutí a vůní benátské kuchyně.

A co se tedy pod názvem Carpaccio Veneziano skrývá? Je to skvěle chutnající a speciálně pro toto limitované menu vyráběná kvásková bulka, naplněna jemnými plátky hovězí svíčkové, baby špenátem a restovanými houbami, dochucena majonézou z medvědího česneku a plátky pravého italského sýru Pecorino. No řeknete sami, nezní to jako dokonalá harmonie, která se na jazyku přímo rozplyne? Medvědí česnek je navíc známý nejen svou delikátní jemnou chutí, ale také svými léčivými schopnosti – upravuje krevní tlak a hladinu cukru a cholesterolu v krvi.

Jestli se alespoň chvíli chcete cítit jako na dovolené, určitě si na limitované Carpaccio Veneziano do některé z poboček Bageterie Boulevard co nejdřív skočte. Ochutnávka italské kuchyně stojí za to.

A upozornění na konec, tato nabídka je na dobu určitou. Proto si ji nenechte utéct, opakovat se už nebude!

Více informací najdete na www.bb.cz

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz