Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Rougette a la bibimbap

Rougette a la bibimbap

22.9.2017 - redakce Babinet.cz

Léto a grilování už je bohužel dávno pryč, ale nemusíme vůbec smutnit. Na řadu totiž přichází sezóna rozpékacího sýru Rougette. Jedná se o jemně vyzrálý sýr určený speciálně k rozpékání, který bude tou pravou vypečenou dobrotou pro veškeré oslavy, posezení s přáteli, ale i pro romantickou večeři ve dvou. Stačí rozehřát troubu a během pár minut můžeme servírovat skvělý pokrm, podle některého z neodolatelných receptů.

Snadné. Pro 2 osoby

Ingredience:

  • Rougette jemný krémový nebo jemný kořeněný
  • 180 gčerstvá zelenina dle chuti (brokolice, mrkev, okurka, řapíkatý celer, paprika atd.)
  • olivy v nálevu

Příprava:

Rougette rozpečeme dozlatova dle návodu na obale.

Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky nebo plátky tak, aby se dala namáčet do sýru.

Na velký talíř umístíme dozlatova opečený sýr a obložíme zeleninou.

Podáváme s čerstvým pečivem a olivami.

Vaše názory

Vaše názory

Vložit komentář

Další recepty

  • Lednové odlehčené diety

    Většinu z nás během Vánoc a oslav Nového roku neminula hojnost svátečních pochoutek, cukroví a chuťovek. Těmto lákadlům nelze obvykle odolat i...

  • VIDEO : 38 receptů pro inspiraci

    Také se rádi díváte na videa (či pořady) o jídle, kdy chuťové pohárky dostávají zabrat a máte tendenci pokud možno ihned daný pokrm ochutnat? A...

  • Exotické ovoce po celý rok na stole

    Téměř každé období roku má „své“ ovoce, které je s ním jednoznačně spojené. Řekne-li se červen, většině z nás se asi vybaví jahodové opojení....

  • Jáhlová bábovka s rozinkami

    Slovo jáhla je praslovanské, nejasného původu. Přídavné jméno se užívá jáhlový i  jahelný . Jáhly jsou bezlepková potravinářská surovina,...

Náš tip