Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Rougette a la bibimbap

Rougette a la bibimbap

22.9.2017 - redakce Babinet.cz

Léto a grilování už je bohužel dávno pryč, ale nemusíme vůbec smutnit. Na řadu totiž přichází sezóna rozpékacího sýru Rougette. Jedná se o jemně vyzrálý sýr určený speciálně k rozpékání, který bude tou pravou vypečenou dobrotou pro veškeré oslavy, posezení s přáteli, ale i pro romantickou večeři ve dvou. Stačí rozehřát troubu a během pár minut můžeme servírovat skvělý pokrm, podle některého z neodolatelných receptů.

Snadné. Pro 2 osoby

Ingredience:

  • Rougette jemný krémový nebo jemný kořeněný
  • 180 gčerstvá zelenina dle chuti (brokolice, mrkev, okurka, řapíkatý celer, paprika atd.)
  • olivy v nálevu

Příprava:

Rougette rozpečeme dozlatova dle návodu na obale.

Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky nebo plátky tak, aby se dala namáčet do sýru.

Na velký talíř umístíme dozlatova opečený sýr a obložíme zeleninou.

Podáváme s čerstvým pečivem a olivami.

Vaše názory

Další recepty

  • VIDEO : Ferrero Rocher dezert

    Naprosto j ednoduchá příprava za použití pár surovin a vznikne geniální dezert, který bude chloubou. Potěší nejen děti, ale také dospělé. Zcela...

  • Krůtí stehno po kreolsku

    Kreolská kuchyně je údajně uhlazenější formou cajunské kuchyně. Není tolik ostrá a kromě ryb a mořských plodů disponuje jídly z divokých ...

  • Králíčí řízečky s vůní dálek

    Králičí maso (tzv. bílé maso) obsahuje v porovnání s dalšími běžně dostupnými druhy mas nejméně cholesterolu. My dnes zkombinujeme toto dietní...

  • Citrónové palačinky

    Příprava těsta na palačinky je velmi jednoduchá a co je hlavní, netřeba k tomuto úkonu moc surovin, vystačíme si vždy v základu s vajíčky,...

Náš tip