Babinet.cz  /  Magazín  /  Pod lupou  /  Otevřeně o Madetě

Otevřeně o Madetě

11.9.2017 - redakce Babinet.cz

Jste milovníkem kvalitních a poctivých mléčných produktů? A chcete vidět, jak s láskou a péčí měníme to nejlepší jihočeské mléko v to, co máte tak rádi? Pak jste správně.

Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice a prostřednictvím nové kampaně vám chceme ukázat, že opravdu nemáme co skrývat.  Že jsme společností, která si zakládá na tradičních, ověřených postupech a recepturách, které jdou ruku v ruce s nejmodernějšími technologiemi a hlavně schopnostmi a zkušenostmi těch nejlepších mistrů sýrařů a mlékařů.

Natáčení nové kampaně si vyžádalo několik dní a probíhalo s velkým nasazením od časných ranních hodin do pozdních večerních. Natáčelo se na závodech v Jindřichově Hradci, v Plané nad Lužnicí, ve vile poblíž Prahy, v natáčecím studiu a také v malebné krajině přímo v terénu. Na průběh celého natáčení dohlížel náš marketingový tým, který udával správný směr, aby se vám Madeta opravdu co nejvíce přiblížila. A proto neváhejte a nakoukněte k nám na otevrenamadeta.cz, kde vám bez okolků a zastírání otevíráme pomyslné dveře Madety a necháváme vás nahlédnout do výroby.

Na výše zmíněných webových stránkách, které pro vás neustále aktualizujeme, se očima madeťáků podíváte na cestu, kterou musí podstoupit například Jihočeské máslo, čerstvý sýr cottage nebo oblíbený jihočeský poklad Blaťácké zlato, než dorazí na váš stůl. Jednotlivými produktovými videi provádějí jedny z nejpovolanějších madeťaček. Výrobu Blaťáckého zlata vám osvětlí vedoucí oddělení sýrařské výroby v závodě v Plané nad Lužnicí Pavla Kuthanová, a to od příjmu mléka přes formování i zrání sýra až po finální balení. Vedoucí oddělení mlékárenské výroby Ilona Kosobudová otevřeně vypráví o výrobním postupu oblíbeného Jihočeského másla. Jindřichohradeckou výrobu lahodného čerstvého sýru Jihočeský cottage zase ukazuje zdejší technoložka Iva Hradská.

A tím ještě nekončíme. Protože opravdu chceme, aby vám byla Madeta blízká, nabízíme pohled přímo online do našich závodů, a to prostřednictvím webových kamer. V hlavních rolích se v přímém přenosu představí například oblíbený „vyvoněný“ Romadur, čerstvý sýr Jihočeský cottage a nebo zakysané mléčné nápoje.

Neváhejte tedy ani vy a nakoukněte k nám  na otevrenamadeta.cz.

Madeta, tak chutná mléko.

Vaše názory

Další z magazínu

Náš tip