Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Vyšel nový katalog OTTO – Jaro 2006!

Vyšel nový katalog OTTO – Jaro 2006!

I když se zatím střídají studené dny a studené noci, ani se nenadějete a bude tu jaro. V mrazivých dnech asi jen stěží myslíte na oblečení pro dny prozářené prvními jarními slunečními paprsky. Ale jaro je tu co nevidět a už teď byste měli myslet na to, co se bude nosit a v čem přivítáte jarní sluníčko. V novém katalogu OTTO Jaro 2006 na stránkách www.otto-zasilatelstvi.cz najdete velké množství módních novinek. To své zde najde každá věková kategorie, ženy i muži. S modely z nového katalogu OTTO se stanete módní ikonou a svůj šatník budete mít jako filmová hvězda. V novém oblečení budete ještě krásnější a nebudou vás na jaře hřát jenom jarní paprsky slunce, ale také příjemný pocit, že vám to skutečně sluší.

Rádi bychom vám z katalogu OTTO Jaro 2006 nabídli několik modelů a doufáme, že vás nalákáme podívat se na komplexní módní nabídku na stránkách www.otto-zasilatelstvi.cz.

Hitem roku jsou tuniky, které můžete nosit jako šaty nebo ke kalhotám. V Katalogu OTTO Jaro 2006 najdete řadu pěkných modelů. Určitě vás osloví tento mladistvý model v barvě, která vám zvedne náladu.

Pro teplé dny se vám z katalogu OTTO budou hodit jednoduché kalhoty s touto halenkou kratšího střihu, která zdůrazní vaši postavu.

Módní barvu a praktický střih má i tento nádherný oranžový top z katalogu OTTO, na prsou zdobený motivem v módním ruském stylu.

V chladnějších jarních večerech vás zahřeje toto krásné pončo s krajkovým vzorem.

Tento nádherný elegantní kostým z jarní kolekce OTTO z vás udělá skutečnou byznysmenu a přitom zdůrazní vaši jemnou ženskost. Komplet je sestavený ze saka a sukýnky a má nádhernou růžovou barvu.

Pořiďte si ke kostýmku hned také vhodé spodní prádlo v růžovém odstínu. V krásném prádle se zvedne vaše sebevědomí a bude se cítit jako opravdová žena. Tanga soupravy jsou s elegantní sukýnkou a rafinovaným rozparkem. Nádherná podprsenka okouzlí každého.

Nezapomeňte si pořídit také alespoň jedny nové džíny v módním střihu a barvě. U modelů z našeho katalogu vám můžeme garantovat, že vám střih skutečně sedne. A pokud se náhodou přece jen netrefíte například do správné velikosti, není nic jednoduššího, než nám model vrátit nebo si jej můžete vyměnit za odpovídající velikost.

Máte plnoštíhlou postavu? Nevadí! Nová kolekce OTTO obsahuje celou řadu modelů pro ženy s plnějšími tvary nebo větší postavou.

Tento džínový blejzr s prodlouženým střihem ukryje plnější boky a pas. A vy budete oblečená podle posledních módních trendů!

Když už budete mít ve svém internetovém nákupním košíku na stránkách katalogu OTTO dostatek krásných modelů pro sebe, vzpomeňte si také na svého přítele, manžela nebo brata a pořiďte i jemu něco hezkého na sebe. Kolekci OTTO pro muže najdete zde.

Je nemožné seznámit vás se všemi novinkami v katalogu OTTO na těchto několika řádcích. Berte to jenom jako malou upoutávku. A pokud už jste napjatí, zalistujte rychle v katalogu na webových stránkách OTTO www.otto-zasilatelstvi.cz a udělejte si radost nákupem klidně hned teď!

Kristián

Módní poradce OTTO

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz