Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte lis na ovoce a zeleninu Concept LO 7055!

Vyhrajte lis na ovoce a zeleninu Concept LO 7055!

12.10.2015 - redakce Babinet.cz

Lis na ovoce a zeleninu Concept LO 7055 dokáže suroviny vyždímat doslova do poslední kapičky. Umí zpracovat nejen všechny druhy ovoce a zeleniny, ale poradí si i s ořechy nebo bylinkami a ideálním pomocníkem je také při výrobě domácího pesta nebo marmelád. Díky nové technologii se umí poprat i s náročnějšími a suššími surovinami, jako jsou bylinky nebo špenát. Bez problému se dá dokonce zpracovat i odpad z lisování a to k výrobě zeleninových placiček nebo müsli tyčinek.

Lis zaujme na první pohled elegantním nerezovo-černým provedením. Díky speciálnímu konstrukčnímu řešení IQ Space ušetří místo v kuchyni – byl speciálně navržen i pro menší domácnost. Funguje na principu využití moderního dvoufázového procesu odšťavňování – v první fázi jsou suroviny rozdrceny a ve druhé lisovány. Výsledkem tohoto procesu je získání maximálního množství šťávy plné vitamínů a minerálů. Lis pracuje rychlostí 86 otáček za minutu, při nichž je možné získat až o 30 % více šťávy za kratší dobu oproti běžným přístrojům fungujícím na principu odstředivé síly. Nízký počet otáček navíc méně zahřívá lisovanou směs, a nedochází tak ke znehodnocení cenných vitamínů. Praktickou vychytávkou je i funkce ANTI DRIP, díky které už se nemusíte bát, že budete mít umazanou a ulepenou kuchyň od kapek ovoce či zeleniny. ANTI DRIP totiž umožní zastavení šťávy například při výměně nádoby. O bezpečnou manipulaci s lisem se stará důmyslný systém, který zabrání zapnutí spotřebiče, pokud nejsou všechny díly ve správné poloze, samozřejmostí jsou i protiskluzové nožičky a pojistka proti přehřátí.

Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte lis na ovoce a zeleninu Concept LO 7055!

Odpověď na soutěžní otázku najdete na www.my-concept.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Luboš Král - LIberec

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz